M2 -matka- ja kululaskujärjestelmä

M2 -matka- ja kululaskuohjelman avulla sähköistät laskujen käsittelyn kaikki vaiheet – suunnittelusta kirjaamiseen, hyväksytykseen ja kirjanpitoon viemiseen asti. M2 on mahdollista integroida Mepco-ratkaisuihin.

 

Vähemmän käsityötä

M2 voidaan integroida Mepco-järjestelmään, josta työsuhdetiedot päivittyvät automaattisesti. Kaikki matkalaskuihin liittyvä laatimisesta maksatukseen ja kirjanpitoon hoituu näin samasta järjestelmästä.

 

Tehokkaampaa seurantaa

Kuittien ja puuttuvien tietojen kerääminen vähenee, ja M2-järjestelmän monipuolinen raportointi palvelee sekä viranomaisia että yrityksen omia tietotarpeita.

 

Kulkee aina mukanasi

M2:n web-käyttöliittymällä teet matkalaskut missä ja milloin tahansa. Mobiilisovelluksella muun muassa kuittien käsittely ja ajokilometrien automaattinen tallentaminen onnistuu entistä helpommin.

 

Reaaliaikaista maksatusta

Työntekijä saa rahat tilille nopeammin ja hallinnon työkuorma jakautuu tasaisemmin, kun kululaskujen maksu on irrotettu palkanmaksurytmistä, ja päivärahat ja kilometrikorvaukset lasketaan automaattisesti.

Lue lisää tuotteesta verkkosivuiltamme!

Kiinnostuitko? Klikkaa ”Haluan lisätietoa”, täytä lomake ja olemme yhteydessä.

Henkilöstöhallinto

Henkilöstöhallinto

Palkkahallinto

Palkkahallinto

Täydentävät palvelut

Täydentävät palvelut

Sähköistä laskujen käsittelyn kaikki vaiheet – suunnittelusta kirjaamiseen, hyväksytykseen ja kirjanpitoon viemiseen asti. 

Sinua kiinnostavaa sisältöä