TyövuoroVelho Kellokorttipalvelu

Kellokorttisovelluksella työaikaa voidaan seurata reaaliaikaisesti

Kellokorttipalvelu on saatavilla TyövuoroVelho-työvuorosuunnittelujärjestelmään lisäpalveluna. Sovelluksen avulla leimaukset hoidetaan ilman kalliita leimauslaitteita. Tarvitset vain toimivan Internet-yhteyden!

Kellokortti on selainpohjainen työajanseurantasovellus, jonka avulla toteutuneet työtunnit voidaan tehtyjen työaikaleimausten perusteella viedä työvuorosuunnitteluohjelmaan. Tämän jälkeen esimies voi hyväksyä leimatut tunnit ja niihin voidaan tehdä tarvittaessa korjauksia.

Kellokortin mobiilisovellus on oivallinen väline työajankirjaukseen myös liikkuvassa työssä, sillä se kulkee mukana kännykässä tai tabletissa, jolloin leimaukset voidaan tehdä paikasta riippumattomasti.

Lisätietoa Kellokortti-palvelusta TyövuoroVelho-järjestelmässä löydät täältä!

Kiinnostuitko? Nappaa tuote ostoskoriin tai klikkaa haluan lisätietoa, täytä lomake ja olemme yhteydessä

Työaikaratkaisut

Työaikaratkaisut

TyövuoroVelho

TyövuoroVelho

Täydentävät palvelut

Täydentävät palvelut

Kellokortti on selainpohjainen työajanseurantasovellus, jonka avulla toteutuneet työtunnit voidaan viedä työvuorosuunnitteluohjelmaan. Saatavilla TyövuoroVelho-järjestelmään lisäpalveluna.

Sinua kiinnostavaa sisältöä

Asiakastarina 4.8.2021

Työvuorosuunnittelu on tärkeässä roolissa Sipoon Apteekissa

Sipoon Apteekissa seurataan asiakasvirtoja ja tehdään resursointeja sen perusteella käyttäen TyövuoroVelho-järjestelmää apuna.  Tiedot toteutuneista vuoroista päätyvät automaattisesti palkanlaskentaan.

Lue lisää
Asiakastarina 4.8.2021

TyövuoroVelho helpottaa Spectran arkea

Asiakkaamme Spectra kertoo, millä tavoin he ovat saaneet arkeen sujuvuutta TyövuoroVelhosta.

Lue lisää
Blogi 4.8.2021

Näin säästät aikaa työvuorosuunnittelussa – 5 vinkkiä

Lue 5 kohdan lista, millä tavoin voit säästää aikaa työvuorosuunnittelun koko prosessissa aina työntekijöiden työvuorotoiveista lähtien palkanlaskentaan saakka. 

Lue lisää