TyövuoroVelho Työvuorot automaattisesti

Helpotusta työvuorosuunnitteluun Työvuorot automaattisesti -palvelulla

Työvuorot automaattisesti -palvelu on TyövuoroVelho-järjestelmään saatava lisäpalvelu, jonka avulla tuotetaan työvuorolista helposti, vaivattomasti ja nopeasti tekoälyn avulla. Työvuorosuunnitteluun ei tarvitse käyttää turhaa aikaa, vaan voit jättää työvuorolistan valmistelun automaation tuotettavaksi.

Automaatti huolehtii, että työvuorot jakautuvat tasapuolisesti

Järjestelmä pitää huolen työvuorojen jakautumisesta tasaisesti. Voit myös olla varma siitä, että oikeat henkilöt ovat töissä oikeaan aikaan täyttäen vaadittavat osaamiset ja työntekijän tavoiteltavan työajan. Palvelussa otetaan automaattisesti huomioon myös työntekijöiden työvuorotoiveet sekä muut työntekijäkohtaiset vaatimukset, sopimukset ja käytännöt.

Toiminnallisuus mahdollistaa työnkierron ja säännöllisesti tietyt työtehtävät niin, että työntekijöiden osaaminen pysyy yllä. Palvelun avulla voidaan myös jakaa resursseja eri osastojen ja toimipaikkojen välillä ja minimoida inhimilliset virheet, sillä tekoäly ei unohda asioita, kun ne on sille kerran kerrottu.

Lue lisää TyövuoroVelhosta täältä!

Kiinnostuitko? Nappaa tuote ostoskoriin tai klikkaa haluan lisätietoa, täytä lomake ja olemme yhteydessä

Työaikaratkaisut

Työaikaratkaisut

TyövuoroVelho

TyövuoroVelho

Täydentävät palvelut

Täydentävät palvelut

Työvuorot automaattisesti on lisäpalvelu, jonka ansiosta työvuorosuunnittelu on entistä helpompaa! Saatavilla  TyövuoroVelho -ohjelmaan.

Sinua kiinnostavaa sisältöä

Blogi 27.9.2021

Työvuorosuunnittelu ei ole koskaan ollut näin helppoa

Olemme helpottaneet asiakkaidemme työtä työvuorosuunnittelun parissa jo pitkään tarjoamalla erinomaisen työkalun suunnittelun tueksi. Järjestelmä on tehokas ja se säästää aikaa…

Lue lisää
Asiakastarina 4.8.2021

Työvuorosuunnittelu on tärkeässä roolissa Sipoon Apteekissa

Sipoon Apteekissa seurataan asiakasvirtoja ja tehdään resursointeja sen perusteella käyttäen TyövuoroVelho-järjestelmää apuna.  Tiedot toteutuneista vuoroista päätyvät automaattisesti palkanlaskentaan.

Lue lisää
Asiakastarina 4.8.2021

TyövuoroVelho helpottaa Spectran arkea

Asiakkaamme Spectra kertoo, millä tavoin he ovat saaneet arkeen sujuvuutta TyövuoroVelhosta.

Lue lisää
Blogi 4.8.2021

Näin säästät aikaa työvuorosuunnittelussa – 5 vinkkiä

Lue 5 kohdan lista, millä tavoin voit säästää aikaa työvuorosuunnittelun koko prosessissa aina työntekijöiden työvuorotoiveista lähtien palkanlaskentaan saakka. 

Lue lisää